Ridningen

Gick skit bra!
Båda Fanny och jag red på volt och bytte volt sen efter 5 varv.... De blev som en 8volt när vi bytte då. Tölten va super idag! Hoppas att de håller så här nu!
Och snart är de ÅM, nästa vka. PEPP! :D 
Ska bli jätte roligt! :) Blakkur <3
Vi ska ju för första gången vi ska tävla V5. Hoppas att de går bra!
Men nu så ska jag dra!
Ha de bra!
Kramisar
<3

SKODDA HEPPOR!

Tjo!
Nu så har våran hovslagare Oskar varit här och skott våra hästar, de gick TOPPEN! Och duktiga va de! :) Seimur blev lite drogad men han va inte lika trött som han va förut och det är ju ett stort +, så Seimur typ klängde på Oskar.... :/ Jobbigt!
Men duktiga heppor! <3 Så idag så rider vi inte.. Ska också iväg till travbanan nåt också :) 
Men får se när! 

Kramisar
<3

Ridning ikväll!

NAJJS!
Ikväll så kommer våran moster hit och ska kolla på våran bomsadel om Seimur klarar av å ha den. Hoppas de för att den är fin! :) Så ska jag rida oxå på min sadel, ska bli najjs!
I morse så vakna jag av att de åska lite så jag bestämde mej för att gå efter hepporna. Då helvetet braka lös.. Asså SATAN va de åska, jag sket ju nästan ner mejj! :( Inga kul, Blakkur va lite smått rädd men de gick nog bra. 

Nu så står hepporna på gräsmattan och mumsar i sig gräs, MUMS! Hihi! De va länge sen de fick stå här så nu fick de de.... Äntligen sa Seimur då jag släppte ut honom ^^ :)
Gulliga hepporna!
Så här kommer de lite smågamla bilder på de då! :) <3
SÖTNOSARNA!
Vi hörs mera ikväll efter ridningen! :)
Kramisar
<3

Ingen ridning idag...

.. jag har ju vart hemma från skolan och sen så va de bara å börja städa. Vi städa hela huset för att NU har vi gäster här som firar Fanny som fyller idag och våran mamma som fyller på tisdag. 
GRATTIS! :) 

Fanny fick idag av mejj ett par örhängen med hundben på, hon ÄLSKAR dem! Verkligen älskar dem! :) Hon kommer nog ha de på sig rätt mkt nu tror jag! :) 

Här kommer de lite bilder på min älskade lilla syster Fanny och Seimur! :) Bilder fån hennes konfirmation som jag fotade ^^ :D
GRATTIS IGEN SYSTER!
<3

KRAM!
<3

Sötnosarna! :)

<3 de är ju för söta! <3 :D

Gårdagens ridtur

Gick nog bra, Blakkur och jag red då på banan för att Seimur stod inne i boxen och titta på. Han hade tappat en sko så att Fanny kunna inga rida. :(
Men vi red... :) 
Övade trav och tölten mest. Nu peppar jag för fullt för ÅM. Det ska bli jätte roligt!

En MYCKET gammal bild på Blakkur. Precis då jag ha de köpt honom så tog jag denna bild efter en lektion.

Idag är jag sjuk... Så då rider jag inte, mår inte alls bra! :( Stackars mej! :(
Men ha de bra!
Kram
<3

DEN HAR KOMMIT! :D

Yeey!
Asså idag vid 3 tiden ringde mamma hem och sa att Linda hade kommit med min sadel till Syrrans. Dock så har jag inte fått sadelgjorden eller sadelskyddet men de kommer när de kommer. Jag har ju hemma så att de är ingen panik direkt. 
Idag så sluta jag halv 10 så jag va redan hemma 11. Då jag såg på tv och så kom Fanny hem då hon inte mådde bra. Men jag gick ut och red hästarna en stund typ en kvart var... Skritta bara lite. Men sen så duscha jag hästen och alla hans saker :P De gick toppen! (Y) Hihi! Så nu är han ren och fin! Men jag red igen ikväll efter middagen med nya sadeln, passar så bra! :D Yeey!

Så nu jäklar blir de å fara till travbanan och träna och sånt då till ÅM! :) 

Ha de bra!
Kram
<3

Header

Nu ska jag ut och vi ska tvätta våra ponnyer och vi får se hur det går ...
Och nu även har jag lagt upp en ny header hoppas ni gillar den 

Tankeverkstad

Vi håller på för fullt att lägga en lite udda förändring här på bloggen och detta är ett skäl vaför det är lite inlägg här men den här förändringen är något som gör att det blir bättre :)

MYS ridtur!

Tjo!
Har just varit ute och ridit barbacka på Blakkur ut i skogen en halv timme. De va så mysigt! :D Fanny red med sadeln först så att Blakkur gull inte sku bli rädd för nåt och skutta åt sidan så att jag sku flyga av. Jag är jätte dålig på sånt för att i mitt liv har jag typ alltid ridit så söta och fina hästar som aldrig har bockat! 
Hehe :P
Men jaa, int är de så illa å flyga av men ändå! :P
Nu så är de söndag då och jag ska lägga upp schemat för denna vka för her här på bloggen, får ta och bråka lite me paint tror jag ^^
Elr va tkr ni, joo de blir nog säkert skit bra!! XD
Ne nu så ska jag fortsätta med mina läxor, kram!
<3
Lite ful bild från hästryggen ^^

Transport...

Vilken transport har ni?
:)

Vi har Umesläp B50. Där hästarna åker baklänges, de lastas i fram och går ut bak. När de åler baklänges och man bromsar så kan de ta emot sej själva med baken. Jaa, det är säkrare att ha ett sånt sägs det! :P





KRAM!
<3

Säjes:

Grymt bra säkerhetsväst från Hööks. Barnstorlek XL (ungefär som S i vuxen då alltså). Mycket fint skick ännu då jag inte precis har använt den ^^ 
Från början så kosta den 239€ nu vill jag ha 95€. Den är jätte böjlig och ska vara lite bättre än andra västar nu... Japp men hör av er om ni vill prova eller nåt!
<----- En kopia från Hööks hemsida ^^ 


KRAMISAR
<3

Asså... Om detta dåliga bloggande......

... så har vi helt enkelt inte riktigt tid. Fanny och jag går på skolan på dagarna och kommer hem sent sen ut och rida direkt och efter det göra läxorna. Jaa, det är rätt mycket men jag försöker nog blogga lite jag. Hihi!
Japp men tack för alla kommentarer och det är roligt att ni kommenterar! :) Haha! Jag brukar vara duktig å svara på era men ibland så orkar man inte ^^

Ikväll så blir det ingen ridning då vi ska på "invigning" klockan 6. Så jag far inte ens hem efter skolan utan far till mammas jobb och väntar på henne tills hon har slutat jobbat :)
Men igår så red jag, det gick nog helt ok, Blakkur är fortfarande stel som en stock men det ska vi träna bort... Jag väntar bara ännu på min sadel... :/ NÄR nu den kommer då så ska vi sätta igång ännu mera!

Nu är jag i skolan och börjar först 11. Så jag ska göra lite läxor och sedan gå ut med Janina på stan!! :) Vi ska gå och glo lite ^^

Ha de bra!
KRAM
<3

Igår kväll...

... va jag ute och red Blakkur. Vi övade på volt en massa olika övningar där. :) Men tölten övade vi också på, gick helt OK. Ska nog när jag har fått sadeln fara till travbanan och träna där lite mera ;) JAG red men min hjälm också, så skön. Den andra jag hade klämde så mycket på huvudet och passa mejj inte riktigt! :( 
Men nu har jag en ny!
:D
Fanny red inte utan longera Seimur, det gick nog också bra, han va lika busig som vanligt! 

Idag så börjar jag skolan 9.30 typ så jag far in till skolan då :) Mamma skjutsar mejj! Nejj men ha det bra!

Kramisar
<3

DENNA ÄR MIN!

Va och köpte en sån idag, när jag hade slutat skolan. TACK PAPPA! <3 :D
Ska ikväll ut och rida! Pepp! :D

Dagens ridpass!

Tjo!
Idag så tänkte vi stiga upp halv 7. Det sluta med att vi vaknade halv 8. :( Suck!
Japp, Blakkur och jag red innan morgon höet, de gjorde Fanny med fast barbacka då. Seimur va hyper och typ studsa först men sen gick det bra. Blakkur va som Blakkur, snäll! :) Hihi! <3 Jepp, men de gick bra, jag är fortfarande sjuk så vi skritta bara och tog det lungt!
Så det va det! :) 

KRAM!
<3

Förändringar?

.... det kanske blir lite förändring här på bloggen nu under hösten och sånt. Ja, ni lär väl märka om det blir det eller inte. ;) 

Kram!
<3

Tömkörning

Hej!
Igår så blev det ingen ridning för min del. Jag va så sjuk så jag fick vila i stället. Fanny tömkörde Blakkur, gick ut och titta lite och såg hur jäkla roligt han tyckte att det va! ^^ Gulliga häst <3 
Han bara trava och va så glad, då va han verkligen känslig och lyssnade verkligen på Fanny då hon använde rösten hela tiden, gulliga häst <3 :D Haha! Jepp, men han va så fin och inte alls va stel som han brukar vara, detta är nåt som vi ska börja med! :)
Fanny tyckte att jag hellre skulle tömköra honom än att longera :P Såå jag får väl se!

Gulliga häst!!!!!! :D <3
Kramisar
<3

FIT FOR FIGHT!

HEJ!
Jag sitter nu i Fannys rum och tittar på när hon städar, hehe!
Jag håller på å bli frisk och imorrn så börjar allvaret då skolan börjar, fast ja int riktigt utan på tisdag egentligen. Men jag ska hjälpa min lilla syster till skolan och visa henne och sedan hjälpa henne köpa böcker. :) 
Haha!
;) 
MEN japp! Jag börjar bli frisk. Det är ungefär 4 veckor till ÅM. OMG! Asså jag har ju inte kunnat rida alls nu på typ hela vkan då jag ha vart sjuk! :( Men nu ikväll då jävlar! Haha, ne men int riktigt men jag ska rida eller longera Blakkur då, kanske de blir longering först nu ! :P För att det är bra å kolla hur pigg och glad han e. Jag kanske fotar lite! 
Sku behöva visa er lite bilder och sånt nu :P
Hha!

Sen så ska jag börja med yogan igen och gå ut och gå/ springa... Sen är det bra att vi har köpt en gå- och springmaskin/ rullband så när de inte går att springa längre så kan man göra det inne! ;) 
Så ska man göra situps och sånt med :)
Haha!

Men nu så ska jag slöa lite mera och sen så ska jag väl

SOMMAREN.........

Sommaren....
Då det är en massa flugor, knott, myggor, getingar, brömsar m.m. som irriterar hästarna. Använder ni något speciellt flugspray eller smörjor då? 
Jag använder täcke på Blakkur och flugluva. Sen lite flugkräm och flugspray men nästan inget mera.

Vad änvänder ni, vad rekomenderar ni? 
:) 

Kram!
<3

Hoppa med i arkivet

HIttade massa bilder från tiden i Tranvik då det är lite feta och smutsiga.
Kommer mer imorgon från året efter då var det 2009 alltså.



Ta ut hästen

Ska nu passa på när jag har lite tråkigt och lägga upp olika bilder från Blakkur och Seimur från hårdisken . Har lite bilder så ni kan se hur de såg ut för och nu.
Man dagens ridpass gick ut i skogen med Seimur vi testa lite vägar som pappa har fixat upp . Han var lite tittig speciellt i börja och på slutet då de först var en pingvinn där och sedan var det en träd hög nere vid vägen upp till oss. Han är lite fjantig och även på vägen hem åt på asfalten så belv han rädd för vad det vet jag inte men något var det. Han var annars super duktig . Jag älskar att träna Seimur på vägar och skogen just för att det blir lite svårare för han och roligare.

Så mitt tips idag blir att träna dressyr och så ute på vägar och stigar, att när man rider ut ska bli att de är inte slappt utan att de behöver träna då med. För annars blir det att det ser banan som arbete och utanför banan är det slappt man behöver inte göra något då. Och det anser jag att det inte är så bra .

Så ut och rid program på en åker eller så men kom ihåg lagarna att ni inte förstör något ni ska veta att ni får rida där innan. För det är inte kul om ni måste ersätta de som ni har förstört för det kan bli dyrt i allafall om man jämför mellen ett telefon samtal och de .

Komfortzonen....

Komfortzonen, man måste försöka komma utanför komfortzonen och nå nästa steg.... och nästa ..... och nästa!
Ja, mitt mål har jag. MEN TÄNKER INTE SÄGA DET! Hihi!


kramisar
<3

Ridpasset...

... idag gick helt ok. Jag har förskylning och pollenallergi idag då jag inte orkade rida på banan, Blakkur och jag red ut en 30 minuters runda och kollade på vad pappa hade sågat ner och hur han hade bräddat vägen m.m.
Det blir riktigt snyggt! :D
Så Blakkur och jag hade Seimurs sadel då min inte ha kommit ännu, men tro mej sadeln är VÄRD att vänta på! :D
YEEY! Alltså ;)
Haha!
Sen så tog vi ett gammalt träns som vi fick när vi köpte Seimur, det är lite dåligt mot våra nya men de duger till uteritt och då det inte är nån speciellt seriös ridning. Så de va varmt då jag hade polotröja och en väst, hade sjukt ont i halsen. Blakkur va så duktig, det är han ALLTID när man rider ut, men idag va de lite extra! :)
Han blev lite rädd åt de ena och andra som han brukar ibland. Men de är bara småsaker.... Nästa vka nåt så ska vi till travbanan och träna, då när jag har fått sadeln. Då jag också ska fråga om pappa eller Fanny kan filma! Skulle ni vilja se nån film på oss när vi rider? :) Säkert... Haha!!! :D
Ha de bra!
<3
____________________________________________________________________________________________

Riktigt gammal bild på Blakkur och jag i Tranvik
_____________________________________________________________________________________________

Kram
<3

ÅM

Ska starax ut och träna ponnyn till åm som jag uppmanar alla ska vara med i.Dock så är Seimu r i dålig kondis och jag med så det kommer bli en intensiv månad innan tävlingen
Här är det schema jag kommer hålla mig till .


<3


Rea

Horze ha en stor sommar rea nu så det är nu man ska passa på att köpa saker
Klicka på bilden för att komma direkt till sommar rean

TODAY!

- äta frukost
- fara till stan och klippa mej
- fara hem
- äta lunch
- gå ut med hunden
- göra nåt onödigt rätt länge ;) tror jag bloggar ^^
- äta middag
- rida ut till ängsvägarna, 2 timmar :D
Ha de bra!
KRAM!
<3

BAM!

Nu e jag och Fanny anmälda till ÅM, jag anmälde henne! IIIIH! De ska bli kul, för första gången ska Blakkur och jag tävla V5. Hoppas att galoppen håller sig! :P 
Japp! Jag är jävligt pepp och ÅM, HERE I COME! Blakkur ska vara på top och det ska jag med va! :) 

Vill ni va med, ni får komma från Sverige! Det är bara roligt om de blir fler och fler! :D Snälla om ni vill vara med så här kan ni gå in så hittar ni anmälningsblanketten och tävlingspropositionen. ALENSKÚR
SÅ nu är vi där och ska tävla, känner mej riktigt pepp på det! :D Bara jag får min sadel tills dess då ..... Nu börjar jag tröttna men hoppas att den kommer nästa vka!

Kramisar
<3

Var är Fanny!? :O

Hon har inte bloggat idag, omg!
Var är hon!? :O

Tävling!



HÄR! :D

Ridpasset gick TOPPEN! :D

Tjohoo alla glada!
Jag är skit glad och nöjd för att idag när jag red Blakkur gick det toppen bra! :)
Han va jätte duktig i tölten och jag LÄGNTAR tills min sadel kommer! Den har blivit lite försenad såå att jag hoppas på att få den nästa vka så att jag kan anmäla mej till ÅM!

Ja, igår så red jag rätt sent så jag bloggade inte efter det. DÅLIGT, jag vet. Men jag ska skriva lite om de då med. Blakkur och jag hade hela ridbanan för oss själva då Seimur inte kunde ridas, så klumpig som han är så hade han stigit på sig själv... NOT SO GOOD! :(
Men vi pysslade om honom och så fick han vila. Men Fanny kom upp och satte sig i mitten på en pall och hade lite lektion för mejj :) Det gick SKIT BRA! :D
YeeY!
Blakkurs tölt va underbar! Då vi börja med att jobba från marken och sedan va jag uppe på ryggen... Vi gick i volt och flytta ut bakdelen, skänkelvikning, använda vikten för att göra volten mindre och större. Ja, det gick jätte bra i tölten. Traven är alltid bra! :) Så galoppen så hade vi våra bommar då, det gick lite sämre mot allt annat, men vi ska öva på det :)

Imorrn så ska Fanny och jag rida ut har vi bestämt. Tror nog att det blir på kvällen till ängsvägarna :) Kul, galopp! Hahah! Nej men nu så ska jag göra nåt annat!

Kramisar
<3

Magic Brush?

Asså va tycker ni som har såna, är dem bra? Jag är osäker om jag ska beställa hem dem. Men vill gärna ha svar på detta, om det är något att ha!
Kom gärna med era åsikter nu! :)

Kramisar
<3

LAT!

Jag känner mej jätte lat idag! Fy fan!
Men de är nog vädret också.... Nu så ska jag göra ett ryck här å jag ska tvinga mejj till mitt rum och städa, sen ska jag ge hepporna hö, sedan rida :) Igår kväll när jag kom hem så va syster så duktig då hon hade fixat upp hela stallet! :D Så duktigt, mot jag idag som bara är framför datorn eller tvn....
NÄ! Men om en vka så är de skoldags igen, börjar 2a året på gymnasiet då, JIPPI! Bara två år kvar.... -.-
Ha de toppen!
Kramisar
<3

GO MAGNÚS!

Snyggt! :D
(Y)

Inge bra här alltså...

.... Sorry!
Idag så har jag inte alls bloggat mkt för att jag steg upp 8a, åt frukost och såg på tv. Sen efter en timme ungefär så bestämde min syster och jag för att gå några km me hundarna.. Vet int hur många det blev men de tog en timme för oss att gå till Limnäs :P 
Efter det kom vi hem och gick direkt och öppna Loppisen, idag senare så sku vi till Eckerö... Så vi sku ha lite öppet före det! :) Men vid fyra tiden stängde vi och for iväg mot Eckerö
Jag kom hem halv 11, då vi for 4. JAG ÄR TRÖTT NU!
Men imorrn ska jag stiga upp tidigt för att fixa med ponnyn innan det blir VARMT!
Kramisar
<3

Vad vi ska beställa!

'
Blir rätt mkt, men det behövs! :)

Bloggtävling :)

Är med och tävlar här!
:)

Svar på kommentar! :)

Är Blakkur lite lika Mulle? Haha!! Joo lite Mulle-VARNING är det nog, ;) Vad tycker ni andra va det där med Fodret och min busiga häst Mulle aktigt?? :)
Svara gärna! :) 

Haha! Jag tycker att denna bild är söt så jag slänger in den här! :) 

Kramisar
<3

Busiga häst!

Igår kväll vid halv 11 tiden då jag kom till stallet så hörde jag att nån häst rörde på sig.... Jag tänkte då att det va Blakkur som hade lagt sig ner och steg upp. Men när jag öppnade dörren så blir jag rädd! Då står min häst vänd mot stallgången och mej, och står å tuggar hö. Jag kan int fatta hur han kunde komma ut ur boxen och int hur han kunde öppna dörren till fodret, CRAZY! :O Helt galet, men han märkte att han gjorde fel så han stod bara stilla när jag tog fast honom och ledde honom till sin box igen. OJJ OJJ! :/ Men han stod med rumpan in i fodret så han hade vänt sig och säkert trott att han hade hunnit tillbaka till boxen innan jag öppnade dörren. :P Men han hann inte det. Haha! 
Ojj ojj!
Så vi släppte ut hästarna här hemma i hagen så de fick äta en massa gött! ;) Gräs och träd, det gillar hepporna mkt! :) Så imorse stod min häst som vanligt på sin "plats" i hagen och titta in mot huset, haha! Han borde skaffa sig ett liv elr nåt. Han står alltid å glor efter oss. Medans Seimur han står och tuggar gräs och bryr sig int ett skit om oss ibland... :P 

Ha de bra!
Nu ska jag å jobba i Loppisen och beställa hem saker från Hööks! 
Kramisar
<3

Prova sadel

Att ta mått på sin häst underlättar när man ska prova ut en ny sadel. Ett av måtten är bomvidd. Detta mått mäts bakom hästens bogblad (A). Man hittar rätt punkt om man ber en medhjälpare lyfta upp hästens ena framben. Bogbladet åker då bakåt och man känner tydligt var det slutar. Det är så långt bak som bogbladet rör sig bakåt som sadeln ska ligga. Det är också viktigt att mäta ryggradens svängning (B) och hur lång och bred revbensbågen är (C) för att hitta en sadel som hästen trivs med.

Sadelmått

Om man inte måttbeställer en nytillverkad sadel till sin häst är det också viktigt att man provridersadeln noga innan köpet. Många viktiga ledtrådar kommer fram när man testar sadeln. Det är också viktigt att sadeln passar ryttaren annars kommer ridningen att bli dålig på grund av sadeln.

Många sadelbutiker tillåter inte att man provrider sadeln med stigläder och stigbyglar. Under dessa förutsättningar är det mycket svårt att hitta en sadel som passar dig som ryttare.
FotoTa för vana att mäta och fotografera hästen mot en enfärgad bakgrund då och då för att kunna följa hästens utveckling. Hästens muskulatur ändras ständigt och det är av största vikt att man har kontroll över att utrustningen passar. Det är lättare att hitta en ny sadel än att komma till rätta med de problem som uppstår vid ridning med illa tillpassad sadel.


Sadel

Min häst står i hemma hagen och äter nu . Matilda och jag var just och släppte ut de och då stod lilla Blakkur i fodret . Hur han har kunnat tagit sig dit är frågan han har som tur är inte stått där ett tag .Han såg helt oskyldig ut när vi kom till stallet . Idag skulle man ju rida men en minut efter hästarna hade kommit in i stallet börja det spö regna . Så vi hoppade de och prova bara sadeln på Seimur ska rida i den imorgon bitti och se hur han rör sig.
Om någon undrar vad det är för sorts sadel så är det den jag fick med Seimur som jag tog hem igår. Mäsket är en bennis harmony och jag gillar den men sedan är de seimur som får avgöra.

Skvallerbloggar

Varför ska det alltid starta massa skvaller bloggar de räcker snart har ni intget namn att ta.Kan ni inte ta över varandras istället de skulle vara lättare nu idag har jag hittat två nya skvaller bloggar .
Hur många har varit och hur många är igång ? Det skulle vara kul om någon satsa och inte gav upp.
Vem tror att de håller längre än två månader så då kan jag säga att ni har fel. Det var en som klara sig ett halvår.Det borde inte vara så svårt eller ? de är bara att läsa så många bloggar som möjligt typ alla som finns på Åland alltså häst. Fatta att de finns flera islandshästbloggar en två stycken.Igentligen skulle de vara lätt att skriva om vad andra skriver.

Om Åland ska ha en ridsport skvaller blogg så borde folk sluta klaga för igentligen så älskar alla skvaller tills de är något om en själv.Då helt plötsligt är de väldigt dåligt med skvaller.

Bildlänkar

Har gjort en länk bild till :)

Ut å rida nu då!

Nu ska jag ut och rida heppen! :) Ska nog ta det rätt lungt när vi nu ska prova Seimur gamla sadel på honom, får se hur det går! :) Hörs efter ridningen!

Kram!
<3


Hemma från Sveden!

Tjosan hoppsan!
Jag och Fanny kom igår kväll hem SENT från Sveden, vi va där och shoppa! :)
Men en del återtår från Hööks. Vi hann inte fara in å köpa de vi sku så vi ska beställa hem det istället! :) Japp! Jag fick äntligen köpa ett par nya ridskor då mina gamla är skabbiga! Sen så köpte jag ett nytt spö, mycket bra och fint. Så satte jag min sadel på försäljning på Lilla Hästen I Stav. KLICKA HÄRA! Så köpte jag också en ny hovkrats och grimmskaft :)
Den kommer nog upp snart på sidan, tror jag :)
Nu så håller jag på å fixar det jag ska beställa hem!

Ha det bra!

Kramisar
<3

FANNY!

Hej!
Jaapp, jag är sur på Fanny. Hon har lovat att göra er lite bildlänkar lite längre ner på bloggen.... Det är rätt många som vill ha, men HON GÖR DET INT!
Ta fan och gör det! MORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!
Japp, så det ska hon göra IKVÄLL!!!!!!!!!!!!!

Ha det bra alla
<3

Skola

Det är tre timmar och 38 minuter sedan jag skerv ett inlägg senast jag kolla på resten en vecka sedan de andra.
Men nu ska jag börja om på ny kula jag måste få igång hjärnan innan skolan. Så ni kan räkna med att jag kommer att försöka skriva så mycket som möjligt. Skolan bröjar om en vecka drygt och jag ser lite fram imot att få börja lusse men sedan är de att lusse är en skola så efter en vecka vill jag väl ha höstlov. Nej jag har absolut inget imot att gå i skola .Fakstisk om man tänker efter så är de ganska bra att gå där men de tar en så långt tid även på fritiden då man vill vad heter de nu jo ha fritid .

Vissa tycker att skolan är en pest men ingen har någonsin tänkt om jag inte gick i skolan var skulle jag vara då . Savret på det är såklart Ingenstans man behöver skolan för att kunna BLOGGA omg !!!!! jag älskar skolan utan den skulle inte jag kunna blogga tur att den snart börjar igen.

Verkligen ett ganska onödigt inlägg men men

Frisk och hemma

Nu har jag blivit frisk äntlingen. Men igår var vi till sverige och shoppande det blev lite grejjer till hästarna
Seimur frick baland annat ett superfint regntäcke på granngården och ett grimskaft där med.
På lilla hästen i stav fick han ett shampoo .
Blakkur fick på lilla hästen i stav en ny borste och shampoo. 
Vi har ju allt till våra hästar så man kan ju inte köpa så mycket om man inte sa trippel uppsättningar.

Stackars Fanny!

Nu är det så, Fanny bloggar int så mkt nu. Hon har blivit ganska rejält förskyld. Hoppas att hon mår bättre snart! :)
KRYA PÅ DEJJ LILLA SYSTER!
Så, det är då mest jag som bloggar här nu på ett tag... Får se när hon börjar igen :) 

Kramisar
<3

Islandshäst VM 2011 Österrike

Byr är där :) !!!!
:D

GO BYR!

Hejja alla på Byr från Midgård som är å tävlar i Österrike, ni kan kolla på Jennys och Fridas blogg mera om det! Tänker inte skriva precis allt som de har skrivit och nu så gör jag lite reklam här ;) MEN KOLLA IN HÄR -> www.ishestarna.blogg.se 

Hejja Byr!

Ålands bästa islandshäst, ni kan gå in och gilla på FB och följa hur de går för honom! :)




Kramisar
<3


Rekomenderar!

Najjs tycker jag att det är! :) Det finns typ allt där! Haha :) Så det är bra, man hittar allt... Vill ni kolla in? 
Klicka på bilden!
Kramisar
<3

OMG!

Men nu är de ju på bättringsvägen så de är ju bra! :P

En liten fråga!

Skulle ni vilja veta lite mera om Fanny och mejj å sånt?
Alla ni läsare, vet ni vilka vi e och sånt? Elr är de nå speciellt vi ska skriva om tkr ni???
Kommentera gärna, och vi gör som ni säger :) ! 

Kramsiar
<3

I´m BACK!

Tjosan på er!
Jag är nu i mitt rum å gnäller för mejj själv över min hals. Jag tror att jag börjar bli förskyld, great... :( 
Men ja, idag så har jag jobbat lite, så ska jag väl KANSKE ikväll rida Blakkur, jag vet inte om jag ska för jag mår int så bra :( 
Int kul! Jävla förskylning. Men nu så är RockOff över då. Jag va där sista kvällen och dansa till Swingfly <3 ! Christoffer Hiding va med och han kasta ut sin handduk och gissa vem som tog den??????? ;) :D
- JAG!
NA NA NA NA NAAAAA NA NA NA NA NAAAA NA!!!!
Hahah ;)
Jepp så jag har den nu i mitt rum, :D
Men i alla fall? 
Jag har nu läst en massa bloggar. OCH HERRE GUD VA ALLA SKA VA ME I BLOGG TÄVLINGAR. Okejj nu är de ju så att jag int precis ska säga så mkt för att jag är med ibland å... Men i alla fall :) 

Hur är de med er alla i sommarvädret? 
Kramisar
<3

RSS 2.0