Schemat för veckan

Klicka på bilden för större bild! :)
KRAMISAR
<3

Dagens ridpass

Blev ett skrittpass på banan. Vi jobbade på volt och prata en massa :P Hihi! Imorgon så tar Fanny hand om hästarna och fixa i stallet :) 

Ha de!
<3 :) 
KRAMISAR
<3

Kom ihåg

Nu ska alla sicka sina finaste vinterbilder på hästar inlägget om detta finns här
http://stallsofiero.blogg.se/2012/february/fredagstema.html

Fredagstema!

Ja, vi är en dag försena men nu kommer det! 

DENNA GÅNG ÄR DET:
Vi vill ha era bilder på era hästar, vinterbilder.
Allt ni behöver göra är:
- Ni skickar bilderna till våran mejl [email protected]
- Ni skriver i mejlet eran blogg länk :) 
- Om ni vill så får ni skriva om er själva lite och era hästar. (Inte bara islandshästar här heller, hästar är hästar) 

Sedan på onsdag så gör vi ett inlägg med era bilder och länkar till bloggarna :) 

Ha de gött!
KRAMISAR StallSofiero <3

Fina bilder <3


NU är det bara att vänta

Billjeterna släpps om två timmar .....Vem vill ha?

Omg

Nu har horze släppt sin nya kollektion för sommer våren 2012 

Fredags tema ...

Ska starta en ny grej varje fredag kommer vi ha ett tema som vi gör som både handlar om er och oss.Så ibland handlar det om något vi skriver om eller frågor som vi gärna vill ha svar på. De här kan också gå över en hel vecka eller bara några dagar eller bara en fredag men varje fredag händer det något nytt här på bloggen. så nu är det bra att vänta till fredag för att få veta vad temat är ... Jag vet redan nu jag nu är det bara att förbereda det.

Varit sjuk....

Sorry för dålig uppdatering!!! Jag har varit förkyld och har bara luggit i sängen sen torsdags eftermiddag... Jag har verkligen mått piss och sovit hur mycket som helst. Så Fanny har fixat med hästarna, vet inte exakt vad hon gjorde men de kanske hon bloggar om. Idag så är jag på benen i alla fall men jag ska ta de lungt kanske jag går ut och mockar lite försiktigt och går ut i alla fall :)



Hörs senare!
KRAMISAR
<3

Lite ändrat!

Va tycker ni? :)
Hoppas att ni gillar det! :)

KRAMISAR
<3

Kvinna och häst omkom i explosion

Klicka här för reportage
Hemskt! :( Fy, vad asigt egentligen, se filmen!!!

Har varit ute och traskat...

.... i Västanträsk skogarna :)
<3
Seimur fick fnatt, Blakkur slöa när han va bakom Seimur men när han kom fram så gick han jääätte fort, bilarna sakta ner! :)
Nu står de nöjda ute i hagen och äter hö :)
KRAMISAR
<3

Lördagen den 11 februari

God morgon på er!

Klockan är 10 och jag vaknade för ungefär 45 minuter sedan, det betyder att jag har ungefär sovit i tolv timmar i natt. Ja, igår så va de fredag men jag gick och la mig för jag va så jätte trött. :P Så nu är jag utvilad och back on track :P Hihi!
Idag så ska man städa stallet och rida hästen i alla fall... Kanske vi hittar på nåt annat också, men vi får se :P Ja, jag ska väl också göra läxor och sånt men ska verkligen rida heppen. Ser verkligen framemot att få rida kurs på långfredagen för Pia i Toves ridhus. Ja, och nu i helgen så är det ju Magnús Skúlason kurs, ska inte rida för honom denna gång då de är på måndag också och jag fick inte ta ledigt för mamma och pappa jobbar så hur skulle vi få dit hepporna, de är ju frågan. Men imorgon (söndag) så kan vi far dit och tittar lite :) 

KRAM
<3

Hinner inte med allt...

Man slutar 4 idag kul för jag hinner inte med hästarna så de måste vara lediga och Matilda får fixa stallet,för jag är hemma klockan 5 först sedan ska jag äta och packa ihop sakerna till simningen ...
men nu har man hål så jag har lite tråkigt bara näste lektion teater ska bli kul att äntligen få ha det igen ...

Tack för en Ängel

Nu ska jag passa på att tacka alla undrbara människor som har hjälp Seimur och mig genom åren.Jag vill tack Ulrika som sålde den här underbara hästen till mig så jag fick uppleva den här tiden med han.Tack till min familj som alltid är där och stöttar mig och hjälper mig med Seimur gämt och ständigt.Moster Rebecka som hjälpte mig att få Seimur hem och var nere hos Seimur när han åkte båt i två timmar jag tror att han uppskatade det nog.Hon har även hjälp oss inom dressyren och hon är där som en klippa.
Ska också tacka alla tränare jag någon sin har ridit för främst till Tove som gav mig grunden i ridningen och hjälpte mig och Seimur i början. Tack också till Magnus som tog fram traven hos min häst och Markus som hjälpte oss med tölten.
Sen måste man tacka alla undrbara männskor jag har lärt känna i hästvärden främst i Alenskur. Ochdå kan man inte ta och glömma att ge ett extra tack till Andersén familjen för att de har ett så otroliga gämt och ständigt i Alenskur.
Sist ett extra tack till mina otroliga föräldrar och resten av min släkt.Och mina fina vänner.
Ni alla har hjälp mig få min ängel som är den perfekta hästen.Nu vill jag att alla som jag har nämt verkligen tänker hur bra ni är och hur lite ni har gjort för att jag ska kunna tacka er så mycket.Sluta inte vara som ni är för ni är bra som ni är ...

Nytt

Lite omgjort  här nu hoppas att ni gillar det

Vi är med och tävlar


Pris uppkallat efter Hickstead



Hopphästen Hickstead har fått ett pris uppkallat efter sig i sitt hemland Kanada. Hickstead Trophy blir en årlig utmärkelse som ska ges till en sporthäst som har presterat något extra.

 Hickstead klassades av de flesta som världens bästa hopphäst när han dog av ett brustet blodkärl i samband med en världscuphoppning i höstas. Tillsammans med sin ryttare Eric Lamaze hade hingsten bland annat vunnit OS-guld och otaliga Grand Prix-hoppningar.

Det är Kanadas motsvarighet till svenska hoppkommittén som tillsammans med Eric Lamaze och hans team har initerat priset. "Hickstead har blivit en ikon inom ridsporten. Han var vår hjälte och vi är glada över att kunna ära honom och hans ägare med detta", säger John Taylor i den kanadensiska hoppkommttén till Horsetalk.

Priset består av en bronsstaty föreställande Hickstead gjord av konstnären Mary Sand


Priset :)

Källa tidningen ridsport


Hemligt

Idag var matilda ut hos ponnysarna men eftersom att visa anonyma personer inte vill att vi skriver vad vi har gjort med hästarna så är det hemligt vad hon gjorde :)

Jenny

Jo det var väldigt fegt gjort det Men vad gör man när folk inte vågar stå för sina åsikter

Tävlar... :)

www.isbitarna.se
:)

Bloggtävling


Bloggtävling


Bloggtävling

Vi är med fast vi vill ha andra priset bara :P

Svar på kommentar:

1. Att var ANONYM är jävligt fegt. När man skriver att man är anonym är man närmare än vad man tror, säkert är du en av våra såkallade vänner... Det är jävligt fegt att vara anonym, om du nu skulle ha skrivit ditt namn åtminstone så skulle jag inte alls bli så här lessen och arg....
2. Såklart så rider vi ut! Va tror du vi är för människor? Nu är det så att Blakkur är 18 år gammal, så han har ganska så dåliga knän och börjar bli lite trött. När det är skare så vill vi inte rida ut för att hästar kan skada sig, Seimur har också dåliga framknän så han har det jobbigt att rida ut när det är hög snö m.m. Vi har också det väldigt svårt på vintern att rida ut då vi måste rida ut över en äng och där är det inte plogat, om vi inte rider där så rider vi i skogen men den är så igenväxt nu och svår att hitta i nu på vintern.
3. Efter vila så ska man börja rida ut direkt då menar du?
4. Och vi ska väl få skriva va vi vill och uppdatera när vi vill på våran blogg? Kanske man inte behöver lägga sig i andras liv och hur vi lever det. Jag är jävligt säker på att du har också dina jävla problem och när du är så jävla feg och fet å inte kommenterar med ditt namn så vet vi inte hur dina jävla problem är. Du ska fan veta att vi är så jävla häst älskare ! Och jag tycker att lägg dig inte i va vi skriver, lev ditt egna liv och om du är så jävla trött på vår blogg så läs den inte då!!!!

Det vill jag säga till dig. Och när man är så feg och kommenterar anonymt så är du en av våra såkallade vänner...  Besviken i så fall!
SÅ nästa gång, kommentera så att vi kan mejla för detta blev ju en aningen lite pinsamt då vi svarar det så att alla våra läsare kan läsa detta.....  Men det är ditt problem, lägg dig inte i andras problem! Jag ser till mina häst behov och du kan se till din hästs behov (om du nu har en) du vet inte va vi har för behov och sjukdomar m.m. LÄGG DIG INTE I MÄNNISKA!




Idag: Rida på banan och sluta med att skritta ut i 30 min.

Ska nog bli kul! Ska fråga Fanny va hon tycker om den idén. :) Är nu i skolan och väntar på att pappa ska hämta mej, sen hem och äta lite och efter det ut till stallet! :)

Så här är en bild på hepporna våra!



KRAMISAR
<3


NU BLIR DET PONNYAKUTEN!

:D Yeey, ser framemot söndagarna nu mera! Hahha! 

KRAM
<3

Longerat hästen idag!

Ja, idag så kunde man ju äntligen göra nåt ute! Tog och bestämde mig för att longera Blakkur idag och jobba lite annat från marken... Fanny kom ut till stallet då jag va klar ryktad och fixad med Blakkur så jag gick ut och började longera. Han va väldigt pigg och glad och frustade mycket!!! Jag tycker om att han är så känslig och verkligen lyssnar när jag säger PRRRR, så stannar han :P Han brukar vara så att vill komma in fort då han har "släppt" efter lite då han går tills han är typ 1,5 meter ifrån mig. Då brukar det ta en lång stund innan han tar ett steg till och sen tar han sin hals och sträcker på sig så att den blir så JÄÄÄÄÄTTE lång... :P Gulligt egentligen, men det är ju inte riktigt det man vill att de ska göra. Men i alla fall, idag så kom han nästan in travandes till mig och villa ha belöning, vi fick verkligen bra med kommunikation mellan varandra och det känns underbart! Imorgon så ska vi nog rida på banan, kanske lite markarbete och sen hoppa upp och trava runt lite på volt och över bommar. Han är så fet nu så jag vill inte fota och visa hur hemska våra hästar är, men de blir senare! Ni får nöja er med gamla bilder så länge ;)

Kramisar på er
<3

Kallt

Så fort man tittar ut så fryser  ju tur att hästarna har vinterpaäs men Gunvald har ganska kallt nu när han är ute.Skulle så gärna vilja rida men de kan vi inte när det är över 7 minus för det är inte så bra för hästarnas lungor och vi vill ju inte skada de för att vi vill rida.Men så fort det blir lite varmare så vill jag tolka Matilda är inte så tänd på den planen för hon måste åka efter Seimur och det är ju Seimur.Jag slänger upp ett par bilder på när vi tolka sist då hade vi Blakkur också att dra och några av bilderna kan jag säga att jag inte hade direkt kontroll...

Provperiod = Inte så mycket ridning...

Ja, det är ju det nu igen... Vi longerar hästarna mest hela dagarna och jag är nu förkyld, Fanny är duktig som fixar med hepporna. Ska försöka att rida igen nu i helgen, drogar tabletter och snyter mig varenda minut känns det som...  Men det är på bättringsvägen. Så vi hörs i helgen om int före!
Kramisar
<3

RSS 2.0