Ridskor med lufthål?

Jaaa asså.... Idag när jag red så börja jag tänka på en sak. Varför sku inte nån komma på den brillianta idén att ha ridskor med lufthål så att man inte får så jäkla varmt om fötterna.... :/ Jag hatar det och allting blir bara bläää av det.
KOM PÅ DET NÅN, tro mig det kommer att sälja! :P
NU SOVA!
KRAM
<3

Nya skor

Har nya skor på hästarna nu och Seimur står ute i boxen och vaknar upp i boxen nu.Han är så duktig nu han står helt stilla när jag ska sätta i medicinen i munnen :) Stolt Matte. annars har jag mest njutigt av min andra dag ledig med en mysig uteritt med häst och hund som gick riktigt bra. Alla djuren samarbetade idag Gunvald sprang bredvid mig och Seimur, Blakkur stod i hagen och tittade på och åt gräs. Självklart så var ju Seimur snaäll och duktig och förvånande samarbetsvillig i högervarvet med.

Men imorgon bär de av till travbanan för hela stallet och Tessi kommer och fotar oss.De blir att åka dit klockan 12 ungefär och tvätta båda hästarna och Tessi kommer vid halv 5 och fotar när vi rider en ska vi hem.

Startordningen på lördag! :)






Detta blir nog bra!
Nu är vi redo för tävling, bara min pollenallergi är på min sida!

KRAM
<3

Man går starkare ut...

Jag har just kommit fram till att man går nästan starkare ut ur skador... Det är något som jag har funderat på ett tag.På något sätt så om båda parterna överlevet så blir det nästan alltid starkare på slutet Jag har läst många exempel och jag är säker på att de flesta har det . Det är ganska underhållande att läsa solskens historier och jag blir alltid lika glad när en häst överlever eller något djur överhuvudtaget.
Jag känner mig närare Siemur efter koliken jag tror att de väker än att de kan faktiskt hända något så ta vara på all tid.

Schema!

:D
Så ser det ut!
KRAM
<3

Jackorna har kommit!!!!

YEY!
Snygg logga på ryggen och namnen står på bröstet. Vi är nöjda! Men ett litet minus är att mitt namn har blivit felstavat... Jag har fått ett gratis H.... Men äh, skit i det. Folk kommer veta att jag heter Matilda så de är huvudsaken.
Det blir bra outfit till tävlingen! :)
Ha de bra!
KRAM
<3

Bilder från gårdagen!


Kolla masken.

Ja, Fanny och jag skickade iväg kollamasken i måndag och har fått svar. Inge mask grejjs här inte! Det är najjs!
Så nu ska vi flytta ner hästarna i början på nästa vecka!
KRAM
<3

Pollenallergi och skrittpass

Heej!
Hoppas att ni alla har det bra där ute!
Jag red nu ikväll på banan med Fanny och vi skulle trava ganska mycket men det ledde bara till att jag inte kunde. På grund av min jäkla pollenallergi. Jag är så trött och slut efter medicinen men jag red i alla fall lite skritt med Blakkur.
Ja!
KRAM på er
<3

Barbacka

Sitter och myser med min familj efter ett trevligt ridpass med Seimur och Matilda på Blakkur jag red barbacka på Seiims och Matilda på banan.JAg älskar att rida barbacka de är så omväxlande från vardagen när man sitter på sadeln.
Det blev mest skritt men även lite trav jag skulle vilja se mig själv när jag sitter där och skumpar runt. Men jag anser att jag har ganska bra balans på hästen men bör nog träna lite kanske blir sommarens utmaning. Vi får väl se vad det blir med de Men nu bjuder jag och Seimur på en bild från min konfermation då jag red barbacka.

Recept

Efter att så många har frågat mig så ska jag alslöja hur man får en riktigt vit häst...

Myspass!

Hej!
Idag är de fredag, en helg är framför oss med en massa kul som jag ska göra med heppen! :) Ska träna mkt med honom så att vi är fit for fight den 26 maj då det är tävling.
Nu ikväll så red vi på banan med gjord och hade ett mys skritt pass! Imorgon så blir det hård träning.
Ha de!
KRAM
<3

Blakkur <3

Han e speciell!
MEN JAG ÄLSKAR DENNE HEPPE! <3

Kvällens ridpass på banan

Jaa, ikväll så red jag på banan med Blakkur. För att Fanny kunde inte rida för hon hade prov och en massa inlämningsuppgifter som ska vara inne imorgon. Men hon fotade lite när jag red så ni får se de sen.
Vi började med att repetera Heléne Blom kursen och tölta på volt. Han blev så mjuk efter några varv i skritt så vi tog tölt. Lite passtaktig blir han när jag håller i han så mycket, jag ska "leka" lite med tygeln så att det hålls levande... Jag var super nöjd och vi red i ca en timme vilket ledde till en trött häst! :P Så han fick stå i boxen och vila sig i nån timme.
De va det. Bilder kommer imorgon! :D
KRAMISAR
<3

Har beställt!



Nu har Fanny och jag beställt en sån här jacka var och ska ha Àlenskurs logo på den! Det blir väl najjs? :)
 
KRAM!
<3

Dåliga vi är!

Hej!
Fanny och jag har helt och hållet skitigt i bloggen ett bra tag nu. Vi har helt enkelt inte ridit hästarna eller fotat nåt som vi vill dela med oss. Ikväll så ska vi rida på gräsmattan nedanför huset så vi kanske ber pappa att fota oss! :) Ska se om han orkar och har tid. Annars så får vi fixa det på något annat sätt! Jag håller på att fundera på att vad jag ska tävla. :) Får se lite men de återkommer jag med senare!!
Lite som är på gång nu då:
Blakkur tappar jätte mycket vinterpäls nu. Våra hästar är feta men det ska vi ändra på! De har fått gått i en ny hage (dags hagen där de mumsar i sig gott). Vi funderar på tävlingar! ... Ja inte var de så mycket heller....
Hörs senare och ikväll efter ridpasset!

KRAMISAR
<3


RSS 2.0