Flytta på hästar

Dagen till ära ska jag flytta mina hästar till en annan hagen. Måste även fixa vattnet dit ner och Blakkurs extra täcken ifall de skulle regna. Hoppas sedan på att kvällen kommer bli fin. Får se om jag ska börja få igång hästarna igen de är vilat sig i form nu. Ska även få se om jag kan få igång mig igen efter allt, Svårt men inte omöjligt kanske blir lite lugnare då... Men trevlig midsommar alla ta de lungt och gör inget jag inte skulle göra :)

Tänker tillbaka till tiden före och under mitt fösta år som dille barn.

Nu när jag är hemma igen tänker jag tillbaka under året som varit. För ett år sedan skulle jag aldrig tror att de skulle bli så här bra. För ett år sedan valde jag att avsluta mina studier på lusse och tog beslutet att flytta 65 mil till  Östersund. Den 25 augusti lasta vi hästarna och for mot uppsala för att lämna Seimur och Blakkur en månad hos Helene.Sedan bar de av mot sundsvall för övernattning. Jag fyllde år dagen efter och de ficka spendera mesta delen i en bil. När vi körde in på dille kände jag min lugn första gången på länge. Träffa alla tjejer som jag senare skulle komma nära. Redan första dagen fick jag smak på hur de kommer att bli på en liten skola som Dille. Första månaden gick fort och jag hittade flera av mina vänner i min klass. Treor och tvåornas första dag var lite speciell vi skulle lära känna alla. 
 
Den första tiden på dille kände jag väl tveksam till, är en person som har svårt att släppa och vara mig själv. Men under de här året har jag lärt min att kall fakta om mitt liv är tråkigt i längden. När jag tänker tillbaka så är de nog så att hela dille har format mig till den jag är.Jag har faktiskt utvecklas mycket både inom hästar men främst mig själv tror nog att alla som kommer ihåg mig i början kan säga att jag har förändras Alla lärare, elever och hästar jag har fått känna för första gången i mitt liv att mina kunskaper och åsikter är de faktisk någon som lyssnar till.Ni kommer aldrig kunna förstå vilken lättnad de är att känna att jag vill gå till skolan och vill lära mig.
 
Lärarna på Dille är även de helt otroliga och de gör allt för att varje person ska utvecklas, de kan verkligen få en att må bra när man mår dåligt.Jag kommer aldrig glömma första året på dille och vilket stöd jag fått inte bara från lärare men även från vännerna. Ingen nämnd ingen glömd. Tack till de här året så ses vi nästa termin med glada leende och energi.
 
Så till er som tvivlar på svenska skolan och inte vill flytta så långt hemifrån vill jag bara säga. Jag gjorde de och de var en förändring till de posetiva jag ser världen med helt andra ögon nu än för ett år sedan. 
 
 
 

RSS 2.0