Funderar.....

 
Funderar på att köpa ett sånt härnt träns till Blakkur... Testa lite :) 
 Får se hur det blir med det!
 
Förövrigt så saknar jag honom mycket men far upp på lördag så på lördagkväll får jag äntligen träffa honom! <3 :') 

Jullov och hästarna kvar i Jämtland!

Hej på er!
 
Har inte alls bloggat, varit riktigt kassa vi båda här nu märker jag. :( Men i alla fall! Nu har vi jullov som vi fick den 19 december men for först till Åland den 21 :) Hästarna blev kvar däruppe och har de bra då en vän tar hand om de nu! 
Saknar bara Blakkur och Seimur så mycket då de är lite speciellt att rida nu under jul ut på en ritt med vänner. :) Hoppas också att de klarar nyår bra och inte blir allt för rädda lixom.... :/  Men de går nog bra det.
 
Sen så efter jul funderar vi på om vi skulle ha hästarna på box och vi har mejlat Malin som är hästansvarig så får se hur det blir... Efter nyår far bara jag upp till Jämtland och bor på Dille då Fanny ska ha praktiken här på Åland :) Så jag blir däruppe och tar hand om hästarna när jag har praktiken en 30/45 minuter från Dille! 
 
Jepp! 
Så under julen och nyår nu så kommer det inte bli så mycket bloggande med ha de bra!
Kram
<3

Kadrilj

 
Igår var de luciadagen och vi alla ih ettor tyckte att vi skulle göra en lusica kadrilj.Seimur var längst fram som julia red och Matilda red Blakkur så klart jag red en skol häst vi namn Grimur. Tänkte lägga upp bilderna från dagen som Lena tog och la upp på dille bloggen :)
  
 
Sedan visade treorna sina fina unghästar :)
 
 
 
 

Fotografering, Blakkur och Matilda! :)

 
Finaste Fagri-Blakkur frá Litla-Bergi! <3
Fina bilder va? Kommentera gärna! :) Fix på ny header nu!
 
KRAM KRAM
<3

Fotografering, Seimur och Fanny!

 
Finaste Seimur! :) NU blir de för mig ikväll att fixa om på bloggen lite! :D
Kommentera gärna vad ni tyckte om bilderna! :)
Elisabet är fotograf! GÅ IN PÅ HENNES BLOGG!
 
KRAM
<3

Fixat om lite!

Hej alla!
Nu hade jag tröttnat på gamla designen på bloggen så detta får duga tills vi har nya och fräscha bilde
Stallet på headern är inte klart där så det är inte riktigt så det ser ut hemma hos oss, men typ! :)
 
KRAM PÅ ER
<3

Ridlektionerna i veckan!

 
Hejsan!
Denna vecka har vi på våra ridlektioner gjort följande.
 
Tisdag:
Vi fick ha Camilla då Malin va hemma med sjukt barn. Vi skulle öva på 2 och 3 punkts sits. Först gick Camilla igenom grundligt va det var och när och hur typ. :) Jag fick rida Blakkur och för mina knän inte pallar allt så fick jag också rida utan stigbyglar ibland bara för att vila de. VI travade hur mycket som helst och man kan säga att Camilla är sits-guden eller nåt för att hon är verkligen en plåga när det gäller det. Hon vill att det skall vara perfekt. Men hon är så bra också! :) Vår övning såg ut såhär:
 
 
Ja, jag vet att jag är duktig på att rida i paint. Heheh! :)
Efter den övningen fick vi ta galopp på fyrkantspåret och rida lätt i galoppen. Det är både bra för ryttare och häst så det ska jag och Blakkur träna på! :)
 
Onsdags:
Fick vi rida ut med gruppen, med Lena. Vi började med att ha en genomgång om hur man håller turer för på vår praktik efter jul så kanske vi kommer att få hålla turer. :) Jag red Blakkur och Fanny Seimur... Vi fick rida typ sist före Rexina som Elin red. Allt gick bra och jag fick lära mig en massa. Blakkur va pigg och glad, tyckte att det va toppen väder att rida i. :) När vi kom tillbaka var vi stela och kalla men kul hade de varit! :)
 
Det va det!
KRAM
<3
 
 
 

VINTER!

Hej alla!
 
Nu är det riktigt riktigt kallt här på Dille!!!!!
 
Vi va i fredags och red i ridhuset med Kim och Hanna med deras hästar. Fanny och jag red barbacka och det var jätte mysigt. Efter det va man stel som is. Fan va kallt de va.. Tårna frös jättemycket men när vi gick till hagen med hästarna så var man typ en isbit när man kom tillbaka till stallet. Men det va ändå mysigt för det är lite snö också! Inte mycket men lite :) De kommer väl mer nu också, ska vi nog få se!
 
Men i alla fall. Det är kallt som attans och hästarna verka trivas så bra! :) De har över helgen haft fri tillgång och de trivs verkligen med det! Sen så måst vi köpa protein (muskel) för höet är verkligen dåligt nu. Synd men så är det! :( SÅ de blir extra tillskott till hästarna. De får komma in och äta lite extra i boxarna. Det är mysigt det! :) <3
 
Ha de bra!
KRAM
<3

RSS 2.0