Dagens ridpass!

Hejj!
 
Idag red jag Blakkur i ridhuset. Vi började med att jobba mycket med lösgörande arbete, att gå på volt då jag kände att hans takt i skritten var bra men inte formen... Så vi jobbade mycket på det.
 
I tölten i vänster varv var han väldigt stark och försökte ta sig undan arbetet, jag tror att jag kommer jobba mer från marken med honom och longering. Kanske tömkörning å men då vill jag ju ha ridhuset själv eller med bara Fanny å Seimur då. 
 
I traven som vi gjorde som ett litet avslut var han mycket pigg och glad, man märker knappt att han är 20 år. Han är så pigg och glad, rolig heppe! :) Han var mycket bättre i högervarv än vänster vilket är annorlunda på just Blakkur. Då kände jag att jag också ska löshoppa Blakkur någon dag, men de blir nog efter lovet. :) 
 
Imorgon får jag se lite på vädret och tiden vad jag ska göra.
 
KRAM!
<3

Nya dojjor!

Tjena!
 
Nu har både Seimur och Blakkur fått nya dojjor.
 
Men Blakkur fick förra veckan av en ny hovslagare som jag nog ska "behålla" som hans hovslagare hädanefter. Han blev skodd när jag gick i skolan då han är så lätt att sko så jag behövde bara ta in hästen och skriva en lapp på hur jag ville att han skulle göra.
 
Seimur fick idag av Daniel och allt gick bra :) Seimur är fortfarande lite drogad så båda hästarna står inne natt och Fanny släpper ut de imorgonbitti.
 
Nu blir de fullfart med träningen!
 
KRAM
<3

DÅLIG UPPDATERING!

:(( 
Den största anledningen är att vi har haft fullt upp nu med våran APL-rapport och så har vi inte ridit så mycket då vi inte ha fått hit någon hovslagare. Men nu blir de ändrat på det! 
 
 
:) 
KRAM
<3

Praktiken över... Dock ingen praktik denna vecka!

ÅÅÅ! 
Jag har inflammation i knäna.... Inte alls roligt. De ena har blivit bra men mitt dåliga knä, de högra är forfarande sjukt. Idag så mår jag bättre än de andra dagarna. De är så underbart att de har gått över nu men.... JAG HADE INGEN PRAKTIK DENNA VECKA! :(

Det har varit jätte tråkigt att bara ligga inne i sängen och slöa. OCH ta burana och vila - vila - vila.
 
Jag ska i alla fall ta i sommar eller på sportlovet igen en vecka praktik på något annat ställe. 
 
Jag vill bara säga att jag rekomenderar Västeråsens Islandshästar. Det är hur mysigt som helst! :) Tycker att om ni kan så far dit. Verkligen! Malin är super kul att arbeta med. Hon vet och hon kan. Super kul! :) 
 
OM jag ska sammanfatta de här veckorna så är det: SUPER KUL! Man har lärt sig en massa och verkligen utvecklat, när jag har ridit andra hästar å, man utvecklas som ryttare. 
 
Kommer sakna stället!
 
 

RSS 2.0