Är jag dum på riktigt?

Asså snälla hjälpt mig!
Jag har sen läänge läst tidningen ridsport på nätet... Då va de så lätt att hitta islandshäst kategorin.. Men nu så har de ju fixat om allt på nätet och jag hittar inte var det finns nu... Vet nån? Kan ni hjälpa mig å berätta var man hittar det. PLEASE!



KRAMISAR
<3


Mässan

NU har jag och Matilda återhämta oss efter en underbar dag igår Det var hur kul som helst att se på horseshowen ... Jag över låter filmer till Matilda men jag tänker ladda upp bilder på allt som vi har köpt på mässan ...

Hur kul som helst var det att vara där.Klicka på bilden för att få den större
Så nu laddar vi redan för nästa år och då ska vi vara där alla dagar :)

Dagens ridpass

Hej!
Har idag ridit Blakkur, det gick helt okej och denna vecka har jag inte alls ridit för det har varit provperiod och en massa annat. Men idag så har jag skrivit det sista provet så nu ska man "sätta" igång honom. Vi travade och jobbade mest med skritten. Idag så va han lite spänd då de blåste och de va byggare hemma fortfarande så han hade ögonen med sig kan man säga. :P 
Annars så gick det bra, han är så söt! Och efterråt fick han sitt hö och fick stå inne och jag ska snart gå och ta ut honom till hagen :) 
Imorgon så kommer jag nog inte alls blogga tror jag. För vi stiger upp tidigt och far på Horse Show, det ska bli AWESOME! :D
Men nu så ska jag dra!
Kram på er
<3

Kärlekens makt

Den här historien får man tårar av ju den är så fin

Onsdag

Börjar 12 i dag och kommer hem vid 3.Då ska jag rida Seimur på banan och försöka mjuka upp han i nacken och halsen och bakdelen se om han kan trava och tölta. Så idag kommer det bli hårtpass för han .Lite övningar i olika tempon så han får tänka lite också.måste rida han idag och imorgon och på fredag för Matilda och jag ska vara borta på lördag på
Och se på fina hästar. och Shoppa hästsaker på mässan:)

Julklappar från Hööks

Nu har Hööks lagt ihop Julklapps tips. Det finns några specialpriser med mera där och det finns till hund ,häst och ryttare men även som present till personer som inte är häst intersserade. På den sidan har de också tomteluvor till ryttare och häst och Benskydd . Det finns ochså tolksele i Ponny och Full. Sist ska jag säga att bilden är länkad till sidan där det är julklappstips.Bilden är tagen ifrån Hööks Facebook.

På lördag!

YEEY!

Ska bli najjs, riktigt najjs! :)

MÅSTE SE! :D



KOM IHÅG å se klockan 16.55 på fredagen! ;)

Kramisar
<3

Rösta på RGB

Nu ska ni ta och gå in och rösta på Roffe För att han borde vinna
https://response.questback.com/sr/jerringpriset2011/

Nu är hepporna skodda!

Så! Idag va Oskar hit och skodde våra heppor och vi satte snösulor nu också så vi är redo för snö nu! ;)

Nu ser vi på bonde söker fru!
KRAMISAR
<3

Veckan!


Klicka på bilden för se bättre! :) 



Har en fråga!

Jag vill jätte gärna att ni SNÄLLA svara på den! :) De går fort!!!!

Tycker ni att det är snyggt med t.ex svart träns med brun sadel eller tvärtom??

Vill gärna höra era åsikter!


KRAMISAR
<3

SORRY!

Hej alla bloggläsare!

Förlåt för att vi har varit så usla nu på att blogga men det är för att vi har haft så otroligt mycket förra veckan då Seimur fick kolik. Det va många nätter vi sov bara 4 timmar..... Så vi har typ hela helgen sovit och slappat bara, jag är fortfarande sjukt trött i kroppen men man måste bita ihop och försöka göra dagen så bra som möjligt!

I lördags kunde vi börja rida Seimur sakta mak, inte precis sätta igång med galoppfattningar första dagen. Men Fanny har inte ännu riktigt kört slut på honom. Blir väl mot nästa vecka då vi nu på fredag- söndag. Så i helgen blir det inte nå ridning alls. Utan Siv kommer hit och ska ge hästarna hö och vatten! :)

Nu så sitter jag och gör en massa läxor och kom just in från stallet då jag har lyssnat på musik och städat hela stallet för mig själv. Fanny slutade 16 så hon kom just hem. Pappa och jag byggde en "hö låda" som vi lägger höet i. Och ikväll ska vi inte göra så mycket mera med hästarna då de är gjort redan. Jag red Blakkur och longerade Seimur såå... :P 
De gick bra!
Vi har också funderat på att till hösten göra nåt annat och "flytta".... Men de är inte precis bestämt nu, utan vi ska prata och fundera om det! :) Det är ett stort steg å göra de med så man måste planera m.m.


PUSS OCH KRAM!
<3



Lill Pojken Seimur

Om någon undrar varför inte det har varit uppdatering på senaste är för att Seimur fick sandkolik här om dagen och ingen i vår familj har varit direkt pigga efter de.Mitt lilla hjärta hade så ont så ont Lilla Bubben min. Men nu har han stabilliseras och han longeras för att hålla igång.HAn äter fortfarande mediciner för att få ut all sand eller jord han har i tarmarna och magsäcken och dricker fortfarande dåligt men dricker iallafall.

Snart hoppas jag på att vi kan återgå till ridningen. Jag vill rida Seimur det är så skoj att rida han . Men det dröjer nog till helgen innan jag vågar rida på han jag skulle vilja att han dricker normalt först innan jag sitter upp. Så idag bilr det efter skolan att ta ut han på banan och longeras igen och sedan snabbt iväg på simmning..
Ni får en fin bild på min lilla pojke
 


En fin kämpe verkligen!

Han är en riktig fin heppe! Kämpar på bara! <3
TUR att du inte gav upp!!!
<3

Seimur! <3

En fin kämpe, mycket grym! GRYMT STARK! :) <3
<3

Prisad!


Najjs! 
Magnús blev årets sportryttare, NAJJJS!
Kram på er
<3

Fina heppor!

Hej!
Idag så va jag och min syster ute och longerade våra heppor lite. Efter det så mockade vi i lösdriften och igår så hade Fanny börjat bädda med halm, men inte så mycket men ändå så ser det mysigt ut. Blakkur älskar verkligen sin lösdrift och kan verkligen bara stå där hela tiden... :P Bus heppe! Men så vi mocka den då och de har inte alls råddat runt alls! Vilket är skönt då det blir jobbigt med halmen och sånt! Så jag tycker att hästarna ska fotsätta så, så blir jag glad hela vintern!
Kram på er
<3
Här är vi alla i familjen :) 

!!!!

Lördag!

Hej alla glada bloggläsare!

Idag så ska jag och Fanny rida lektion för våran moster, hon är dressyr ryttare och med/har varit med i Finska landslaget. Ska bli kul igen å rida för henne, våran trav har blivit så TOPPEN! :D Han är inte lika stel längre, och det är bra! 
Men i alla fall, Fanny har ju lånat en sadel av Mia och vår moster ska kolla på hur han rör sig i den och om den passar han alls! :P 

Sen så ska vi kasta ner hö, städa i sadelkammaren, sopa i stallgången, mocka och städa i fodret! Så de är en del som vi ska göra! :)

Kommer fråga pappa om han vill fota oss lite idag när vi har lektion, så kanske ni får se nå bilder! :)

Kram på er!
<3

Bästa syster

Matilda kommer sköta ridningen och stallet idag för jag tänker åka på klassträff med min nya klass.Ska blir kul ...
Matilda kommer få ta Seimur ut åt mig och fixa mina sysslor:) Jag har värdens bästa Syster jag vet.

Sedan imorgon blir det rida för då är det lördag och jag är ledig från allt. Super Seimur ska få röra på sig lite grann på banan eller om det är fint väder kanske vi far ut och rider på vägarna i skogen . Den som lever får se ..

Nej nu ska jag sluta för jag ska och fotas med klassen :p Kommer bli super organiserat där ju vi är ju organiserade i klassen

RGB



Han närmar sig Man kan ju alltid hoppas att RGB snart är på första platsen på värdsrankingen

Ingen ridning idag!

Hej!
Fanny är sjuk, den stackarn så ingen ridning för oss. Idag så är det tisdag, den 1 november. SNART ÄR DET JUL! :D
Yeey!
Men i alla fall. Så när vi inte ska rida så ska jag efter maten ut och mocka i lösdriften tror jag :P Eller om jag går och stänger den, får ser hur jag orkar... Är faktiskt jätte trött nu :( Så jag får se hur det blir.
Detta blev ett väldigt kort och värdelöst inlägg men ändå, jag lever!! :D
Kram på er
<3

Stilpass

:)

RSS 2.0