Svar på kommentar:

1. Att var ANONYM är jävligt fegt. När man skriver att man är anonym är man närmare än vad man tror, säkert är du en av våra såkallade vänner... Det är jävligt fegt att vara anonym, om du nu skulle ha skrivit ditt namn åtminstone så skulle jag inte alls bli så här lessen och arg....
2. Såklart så rider vi ut! Va tror du vi är för människor? Nu är det så att Blakkur är 18 år gammal, så han har ganska så dåliga knän och börjar bli lite trött. När det är skare så vill vi inte rida ut för att hästar kan skada sig, Seimur har också dåliga framknän så han har det jobbigt att rida ut när det är hög snö m.m. Vi har också det väldigt svårt på vintern att rida ut då vi måste rida ut över en äng och där är det inte plogat, om vi inte rider där så rider vi i skogen men den är så igenväxt nu och svår att hitta i nu på vintern.
3. Efter vila så ska man börja rida ut direkt då menar du?
4. Och vi ska väl få skriva va vi vill och uppdatera när vi vill på våran blogg? Kanske man inte behöver lägga sig i andras liv och hur vi lever det. Jag är jävligt säker på att du har också dina jävla problem och när du är så jävla feg och fet å inte kommenterar med ditt namn så vet vi inte hur dina jävla problem är. Du ska fan veta att vi är så jävla häst älskare ! Och jag tycker att lägg dig inte i va vi skriver, lev ditt egna liv och om du är så jävla trött på vår blogg så läs den inte då!!!!

Det vill jag säga till dig. Och när man är så feg och kommenterar anonymt så är du en av våra såkallade vänner...  Besviken i så fall!
SÅ nästa gång, kommentera så att vi kan mejla för detta blev ju en aningen lite pinsamt då vi svarar det så att alla våra läsare kan läsa detta.....  Men det är ditt problem, lägg dig inte i andras problem! Jag ser till mina häst behov och du kan se till din hästs behov (om du nu har en) du vet inte va vi har för behov och sjukdomar m.m. LÄGG DIG INTE I MÄNNISKA!




Kommentarer
Postat av: Eva- Ickeanonym

När man får sådan härna påhopp så ska du veta att INGEN är anonym. Du har i din logg tillgång till personens IPnummer och med den kan du spåra vilken dator det är skickat från, med lite hjälp från vissa företag på Åland.

IPnummer är som datorns personnummer. Inte ens i skolan är man anonym- det går att få reda på vilken dator man suttit vid och sen kan dataadministratören mha inloggningstiderna se vem som varit på just den datorn när det här skrevs.



Kram

Eva

2012-02-06 @ 15:54:49
Postat av: Jenny

Fyyyfan! Vad fegt av den personen, stå på er Tilda och Anny<3<3

2012-02-06 @ 18:02:11
URL: http://sweetbyjenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0