Länge sen sist!

Hej!
Nu har vi äntligen internet igen, har typ varit utan de i ca en vecka! Jobbigt ha de varit. Så tråkigt och så lite att göra här! Men nu är de tillbaka. Så därför har inte vi bloggat tyvärr. Men nu ska de verkligen bli bättring på det.
I fredags fick hästarna nya skor och broddar, Fanny for iväg på fest så Kim och Matilda va så snälla och hjälpte mig med Seimur. Tack brudar! :) Sen så red jag Blakkur efter skoningen i ridhuset, skönt att göra de så sent på kvällen. De va så lite folk där! :P Men det gick bra och min häst sprang på som tusan i tölt, oj va han tyckte att de va roligt att springa lite. Vi tog också lite galopp och han galoppera mycket i vänster varv, mindre i höger då det är det han har svårt med.

I lördags fick de vila så Seimur och Blakkur stod inne på natten till lördag så släppte ut de och oj va lyckliga de var att få springa i hagen lite med kompisarna! :)

Igår så red Fanny Blakur och Seimur, med sin kompis så gick bara ut och mockade och sopade i stallet efter de. :) Ikväll ska man kanske in till stan då :)
 
Ha de bra!
KRAM
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0