Snart Magnús kurs då!

Heippa! 
Vi har varit jätte dåliga på att blogga, vi vet... Men sorry! För att nu är de mycket, blogg och skola och hästar... :P
mycket!!!!!!! Så vi håller på å rida för fullt och fixar annat. 
Men här är schemat! 

För att se bättre, klicka på bilden!


KRAM!
<3

Kommentarer
Postat av: ullis

Hej!



herre gud så roligt att du också känner Austri! Nästan så att jag börjar tro att han är en kändis det är flera som har hittat bloggen och känner igen honom =) Då måste jag ju bara få fråga ut sig sen om hur han var =).



Bor du också på åland? jag blir riktigt avis när jag hör att ni ska ha Magnus kurs i helgen, jag skulle jätte gärna provrida för honom också. Vart är kursen? Om den inte är allt för långt borta kanske man kan få hänga på nästa gång ?? =)



Jo, Austri är rolig att hoppa med, att hoppa är det bästa han vet =). och jag skrattar lika mycket varje gång han hoppar, hans hoppstil är ju ganska rolig måste jag säga.



När köpte du blakkur då? vi var och tittade på austri förra hösten, och då vet jag att det var några till valackar till salu, men vi tittade mest på austri och skofur =)

2011-10-04 @ 15:26:59
URL: http://austri.bloggplatsen.se/
Postat av: ullis

Klart jag skriver om er, blev så glad när jag hittar folk som känner Austri.



Måste ha vart mycket fart i Austri när han nyss var inriden. Jag börjar tro att han föralltid kommer betee sig som en unghäst. Vi rider och tränar just nu för Ann-Marie Röst och när vi köpte honom fick vi börja nästan från början med ridningen. Austri hade väldigt svårt att förstå sambandet mellan skänkel och hand. Så vi har fått rida honom som en unghäst.

Men jag måste fråga dig som tycks ha ridit honom, hur var hans tölt när du red honom? Fanns där någon tölt?



Jag ska hålla koll på hemsidan, så kanske vi kan komma över till våren om det blir någon Magnus kurs då.



oki, då var det inte så konstigt att jag inte träffade på blakkur =)har du honom hos Tove eller har du honom hemma? Jag tror att skofur blev kvar på Åland, jag tror att han står på eckerö om jag inte kommer ihåg fel =)

2011-10-05 @ 17:17:47
URL: http://austri.bloggplatsen.se/
Postat av: ullis

Hopptekniken är lika rolig nu tror jag! Kan hålla med om att verkligen flyger över hinder, högt kan han hoppa men ändå är det så svårt att vara smidig när han hoppar, för han hoppar många ggr från halt och rakt upp över hindren eller diken =)



Hur gammal är blakkur???

2011-10-05 @ 17:21:01
URL: http://austri.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0